Одлуке са Телефонске седнице ГО СЛФС од 01.12.2017. године

Телефонска седница Главног одбора Синдиката лекара и фармацеута Србије (у даљем тексту: ГО СЛФС) одржана је дана 01.12.2017. године са почетком у 11:00 часова, телефонским позивањем чланова и помоћу апликације VIBER формирњем групе за чланове који поседују техничке могућности за учествовање у раду ГО СЛФС овим путем.
Председник Главног одбора СЛФС ову седницу је водио из просторија Централе СЛФС у ул. Јове Илића бр.55 у Београду уз помоћ техничке службе СЛФС.
Током седнице вођен је аудио запис путем диктафона, а току гласања преко апликације постоји извод преписке из Вибер групе.
Позивањем чланова телефоном и оглашавањем у Вибер групи утврђено је да постоји кворум за одржавање седнице и доношење одлука.
На седници Главног одбора одржаној дана 12.01.2017. године донете су следеће

ОДЛУКЕ

1. Остаје досадашњи начин делегирања за Скупштину – према Статуту.
2. Усваја се финансијски план за 2018. годину.
3. Верификују се мандати новим члановима Главног одбора, Статутарне комисије и Надзорног одбора СЛФС и то:
– Др Ивану Цветковићу, Главни одбор СЛФС
– Др Душанки Ранковић, Статутарна комисија СЛФС
– Др Маријани Пешић, Статутарна комисија СЛФС
– Др Драгани Тасев, Надзорни одбор СЛФС
– Др Емру Бихорцу, Надзорни одбор СЛФС
4. Усваја се Предлог нацрта Статута.
Одређује се рок за доставу предлога за измене и допуне односно за доставу амандмана на усвојени Предлог за дан 06.12.2017. године.
5. Заказује се Статутарна скупштина за дан 08.12.2017.године, са почетком одржавања непосредно након Редовне годишње скупштине заказане на исти дан.
Одређује се Евиденциона комисија у истом саставу у ком је образована за потребе Редовне годишње скупштине, те је чине:
– др Владан Марковић
– Драгана Стојчић Стајкић, Технички секретар СЛФС
– дипл. правница Миља Димитријевић, Секретар СЛФС
6. Регулише се радно-правни статус Секретара СЛФС, дипл. правнице Миље Димитријевић, закључивањем уговора на одређено време, до трајног реггулисања радно-правног статуса.

Дана 01.12.2017. године
Председник Главног одбора